Selasa, 19 Mac 2013

Menu Diet Malam Tadi...

Assalamualaikum...
 
 
 
Sejak hari isnin tekak sye rasa gatal2 + batuk2 sikit..kadang2 rasa nak batuk, tapi masa nak lepaskan batuk tu payah sebab rasa perit ditekak..agak2 korang faham tak sye tulis ni?..kuikui..faham la kot kan?
 
Malam tadi sye n incik suami dinner kat Madam Kopi'O.sebelum tu adalah juga decide nak pergi pizza hut la,dominos la,kfc la n mcD..tapi,last2 ke Madam Kopi'O ler kami..bukan apa,tekak sye ni kalau makan pizza hut or dominos tunggu teringin je la..bukan peberet la maksudnya..nk makan kt kfc mesti ramai orang, malas nak beratur pn ye juga..nak makan kat mcD pun sye bukanlah penggemar burger sgt..biasa2 jela..biasa kalau ke mcD sye order ayam goreang mcD la pun..cerewet sangat kan? padahal kuat je makan..
 
Ok ler..tak nak bebel banyak..nak bagi korang terliur tengok gambar makanan kami malam tadi..ngeh3x




cendol durian ni untuk orang sakit tekak+batuk..hehe..
soya cincau untuk orang sihat..




sandwich..rasa dia,bolehhhhh laaaa..




chicken chop black papper menu diet sye malam tadi..diet la sangat kan??




chicken chop black papper with rice untuk incik suami yang tak sabor nak makan..puan bini cepat2 tangkap pic..hehe..hover!




untuk korang janganlah amalkan menu diet malam macam sye n incik suami ni..yang memang tak takot lemak duduk kat badan kami ni..hehe..sekali sekala boleh la kot..pastu balik rumah,solat isyak terus membuta..tak kasi chance langsung makanan tu hadam dulu..bagusnyela sye ni kan?pastu dok komplen kat incik suami kenapa,mengapa,bagaimana boleh tak kurus2 ni kan..haha

Tiada ulasan:

Catat Komen