Khamis, 4 April 2013

Pecel Lele Lela...

Assalamualaikum..
 
 
Korang penah try makan tak kat restoran "Pecel Lele Lela"? sye n incik suami 1st time try makan kat situ..
bagi pendapat sye n incik suami makan kat situ sangat2lah sedap dan menepati citarasa kami..
layanan yang diberikan pun sangat baik dan mesra..
pelayan restoran macam dari indonesia je..
tapi muda2 belaka..



Cantik juga decoration dalam restoran ni..masa ni tak ramai orang lagi..sebab baru pukul 8p.m.



Incik suami pening nak pilih menu yang mana..katanya semua nampak sedap..hihi



akhirnya incik suami pilih set nasi putih+ayam madu..dalam set ini ada sekali sup sayur nangka+jagung+air mineral..tapi ini je yang sempat sye snap pic..
 
 

yang ini set pilihan sye..nasi putih+ayam cabai ijo..nama jawa..hehe..set nya pun sama macam pic yang kat atas tu..pedasssssss!
 
 
 
Oh ya,restoran yang sye makan ni kat shah alam..
tapi sye lupa seksyen berapa..
korang yang berminat nak pergi tu silalah berjumpa dengan incik google ye..hihi..
 
 
 
 
 
 
 
ok..daaaaa

Tiada ulasan:

Catat Komen