Isnin, 4 Februari 2013

Masalah Berat Badan...

 
 
 
Assalamualaikum...
 
 
 
Hai semua, sekarang terasa macam nak kurus kan badan la...tp, bab mencekik tu tak boleh nak control dah sekarang ni..makan,makan & makan..selalu juga sye google cari tips2 macam mana nak kurus kan badan selain dari control makan..teringin juga pergi jogging tiap weekend, tapi oleh kerana dek kekangan masa maka tak dapat la sye nk ke taman..huhu..Baru2 ni sye saja tanya kat incik suami gemok sgt ke isteri abg ni???, katanye.......masih under control lagi..tapi tak sure la kata2nya tu nak sedapkan hati sye ke apa?..hihi..kekadang tgk orang2 slim ni buat kita jeles je..haha,tapi liat pulak nk buat senaman ke control makan ke apa, makin hover adalah bab makan tu..kalau kenkawan ada tips,meh la kongsi sesama dengan sye k..
ok itu saja cerita ringkas dari sye..hihi
 
 
 
 
Gemok kan??? Arrggghhh..Sob3x!!!
 
 
 



Tiada ulasan:

Catat Komen