Isnin, 3 Disember 2012

10 Perkara Tentang Saya...

Assalamualaikum...
 
 
 
Agak lame blog sye yg kerdil ini x ber update..ikutkan byk je nak cerita, tp nk start tu yg malas..hari ni sye luangkan mase ckit, nk citer pasal diri sye..bajet cam ada org nak tau pasal diri ini je kan?..huhu, moh ler kite baca apakah yg menarik & tak menarik ttg diri sye..
 
 
 
1) Sye seorang yg setia dalam bercinta..ecececehh
2) Sye seorang yg suka berkawan, wlpn mule2 perkenalan tu kena ambil masa sedikit
3) Sye seorang yg peramah..perah santan jap
4) Sye x suke orang yg kuat berahsia sgt..jdik malas nk layan
5) Sye suke makan..x kesah berat badan naik bile nmpk makanan..lepas tu baru nyesal x hengat..
6) Sye jenis tak blh duduk rumah bila weekend, dpt keluar pergi pasaraya ke, pergi cuci kereta ke, pun dah kire okeh,janji dapat    keluar rumah..incik suami pun da faham..huhu
7) Sye sedang cube untuk berubah dari segi penampilan muslimah..insyaALLAH hrp dipermudahkan.
8) Sye x suke berkawan dgn org yg suka bangga diri..mmg jujur sye ckp ni
9) Sye terlalu syg incik suami n family sye
10) Sye suke beli baju baru yg murah3x tapi nampak cantek..haha
 
 
 
dah, itu saja pasal sye, yg boleh sye bagi tahu..kot2 sok ada lagi nanti sye update kendian..hehe
 
 
 
babai koranggg..muaaaahhhh
 
 
 

Tiada ulasan:

Catat Komen