Khamis, 20 September 2012

Sye Syg Dia...

Assalamualaikum sume...
 
Hari ni mood jiwang..so nk citer pasal yg romantik2 saje..hihi.Sebut pasal sayang,siapa yg tak sayang incik suami kan?malah lebih dr itu kot perasaan kte terhadap sang suami ni..Alhamdulillah, Allah S.W.T kurniakan sye seorang incik suami yg baik, yg matang, yg sllu menasihati isteri die yg keras kepala ni n yg suke merajok ini..bukan apa, sye ni jenis suke menguji tahap kesabaran suami sye ni..ternyata, die mmg seorang yg sabar,tak kuat melenting,tidak panas baran dan oleh kerana itulah sye sgt sayang kt
En.Muhammad bin Lazis ni..
 
Lagi 1, ape yg menarik dekat incik suami sye ni,die suke menghias rumah,beli brg2 hiasan rumah n apa2 sje la untuk rumah kami agar kelihatan lebih menarik..bak kate org tangan seni la tu..berbanding isteri die ni.Sbb itu,bila tiba hari raya sye la isteri yg sgt bertuah kerna tidak perlu pening memikirkan psl rumah..hehehe..ayat yg paling sye suke bila incik suami ckp "ayang tido jela dulu, abg nk settlekan rumah kte ni" dan bila bangun dari tido je tgk rumah dah canteqqq! wowww! sgt teruja!..acely incik suami suke deco-deco rumah waktu tgh malam time sang isteri sedang membuta,hahaha..tp, yg tak tahannye die punye cerewet psl bab2 mengemas ni,hanye sye je yg tau..wakakakaka..ngalahkan mak nenek tgh membebel..buley sakit jiwa kte dibuatnye..mcm dok dlm asrama penuh pun ye jugak..disiplin okeh! dapat isteri yg suke main campak sana campak sini,maka bertambahlah bebelan incik suami..bukan ape, sje je nk test incik suami ni..kejamnye sye!..heee
 
Tapi, apa2 pun sye memang bersyukur beristerikan suami sye ini..sgt2 bersyukur.Alhamdulilah.
 
Penat dah dok citer pasal incik suami sye ni,sye post kan sedikit gambar kami.Kang asyik citer pasal memuji incik suami je ada yg muntah hijau pulak dah kat sini..ekekekeke.
 
 
 
 
 
 
 
 
Kasih sayang dan cinta suci murni ku hanya untuk mu hingga akhir hayat ku.insyALLAH
 
 
 
ceeeehhh betul2 jiwang ni..sape nk muntah sila pergi toilet cepat2.muuuhahahaha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
C tombam yang sgt mencintaimu..hahaha
 
 
 
 
 
 
Cukupla dua gambar tu je eh..kang bebanyak x larat lak korang nk tengok..nk tengok banyak2 gambar kami buleh la ke fb sye
"Anis Xora"..hehe
 
 
k, babai sume sayang2x..

Tiada ulasan:

Catat Komen